Noua variantă de Covid: iată țările care au suspendat zborurile din Marea Britanie

Noua variantă a coronavirusului descoperită în Marea Britanie, despre care se crede că este cu 70% mai contagioasă decât virusul original, a determinat numeroase țări să interzică temporar sosirile din Marea Britanie. Prima țară a fost Olanda, urmată de alte națiuni europene, inclusiv Franța, care a interzis și traficul de mărfuri , până la miezul nopții din 22 decembrie.

Citește și Marea Britanie: la câteva ore după ce Boris Johnson a anunțat blocarea , mii de oameni au fugit din Londra

Lista țărilor, actualizată constant, include în prezent: Austria, Belgia, Bulgaria, Canada, Columbia, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, India, Irlanda, Italia, Kuweit, Letonia, Lituania, Luxemburg, Norvegia, Olanda, Portugalia, România, Suedia, Elveția, Turcia și Rusia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.