Noua variantă de covid circula în Danemarca și Australia din luna noiembrie

Pe măsură ce trec orele,  noi detalii sunt descoperite privind noua variantă engleză a coronavirusului. Potrivit Centrului European pentru Controlul Bolilor, se pare că acest tip nou de coronavirus este în circulație din luna noiembrie.

Citește și OMS: noua variantă de Covid, care a apărut în Marea Britanie, s-a răspândit deja în Olanda, Danemarca și Australia

„Trei secvențe de probe colectate în Danemarca și una în Australia luate în noiembrie, s-au dovedit a fi legate de focarul englezesc provocat de acest nou tip de coronavirus”, se arată în raport. Acest lucru indică faptul că „difuzarea internațională a avut loc deja, chiar dacă întinderea sa este necunoscută”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.