Noua profeție a lui Bill Gates: “Vor fi mult mai multe victime din cauza supraîncărcării sistemelor de sănătate”

În fruntea finanțării vaccinurilor, după ce a donat 150 de milioane de dolari , o nouă profeție de Bill Gates face ecou în toată lumea. „Un virus ar putea ucide mai mult de un război. Și nu suntem pregătiți ”, aceasta a fost prezicerea lui din 2015 . Cinci ani mai târziu, în mijlocul unei pandemii, cofondatorul Microsoft și filantropul Fundației Bill & Melinda Gates declară: „ Se vor înregistra alte  milioane de morți, înainte de sfârșitul pandemiei Covid-19” . Deja în aprilie Bill Gates a declarat: „Vom reveni la normal peste 1 sau 2 ani” .

Într-un interviu acordat publicației The Economist, Bill Gates a spus: „Se vor înregistra alte milioane de decese. Majoritatea acestor decese nu vor fi cauzate de boala ca atare, ci de supraîncărcarea sistemelor de sănătate și a economiilor care sunt deja stresate, în special în țările sărace și în curs de dezvoltare ” .

Colonelul Kvachkov: “coronavirusul este o operațiune teroristă pentru a prelua controlul asupra umanității” Video

În timp ce cercetările pentru un vaccin capabil să combată coronavirusul continuă , Bill Gates consideră că „până la sfârșitul anului 2021 va începe producția în masă a unui vaccin destul de eficient” . În acest fel, va fi posibilă „o imunizare a unei părți suficiente a umanității ”.

Dar asta nu este suficient. De fapt, pentru Gates este necesar ca toată lumea să cheltuiască „miliarde pentru a primi vaccinul”. Cu astfel de investiții, a adăugat el, „se vor evita„ trilioane de daune pe care pandemia le-ar aduce economiei ” . Într-o postare publicată pe 4 august pe blogul său, el a scris: „Covid-19 este oribil, dar următoarea criză ar putea fi și mai gravă”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.