Nouă lucruri urâte care se pot întâmpla corpului tău dacă nu faci dragoste

A face dragoste nu este doar un moment de plăcere între un cuplu. Adevărul este că actul sexual este atât de important încât lipsa lui poate afecta sănătatea fizică și emoțională.

Absența acestui fapt poate provoca o serie de perturbări, cum ar fi:

1. Scade încrederea și stima în persoana ta

Chiar dacă sunteți căsătoriți de ani de zile și nimic nu pare nou, absența raportului sexual poate
afecta stima de sine.

2. Memorie proastă

Potrivit unor studii, atunci când ne facem dragoste cu persoana iubită, acesta îmbunătățește oxigenarea
de sânge, care se răspândește în tot corpul.
Este o  modalitate foarte bună de a ne îmbunătăți sănătatea și  pentru a preveni problemele de memorie.

3. Deteriorarea sănătății

A face dragoste activează anticorpi regulat și evită unele probleme de sănătate. Pe de altă parte, lipsa sexului  afectează 35% dintre anticorpi. Consecința ? Probleme vasculare

4. Lipsa comunicării

Când un bărbat sau o femeie nu fac dragoste, automat se pierde și dorința. În absența sexului, corpul suferă de absența endornei, un hormon care stimulează dorința noastră de a interacționa cu oamenii. Adică, din cauza absenței sale, devenim mai închiși.

5. Apariția acneei și a altor probleme ale pielii

În timpul actului sexual, corpul eliberează hormoni care luptă împotriva acneei. Lipsa acestui hormon se poate vedea pe tenul feței sau pe întrg corpul.
6. Te simți mai tânăr

Chiar și pielea arată mai frumoasă atunci când  facem dragoste. Acest lucru se datorează faptului că sexul stimulează colagenul, ceea ce permite pielei să pară mai tânără  Pe de altă parte, absența relațiilor sexuale face o persoană să arate mai în vârstă.

7. Bună dispoziție

Starea bună a cuplului este strâns legată de intimitate. Atunci când nu se face dragoste, relația dintre cei doi devine mai tensionată.

8. Probleme cardiovasculare

Sexul  este unul dintre cele mai bune exerciții pentru inimă. Lipsa acestui fapt sporește probabilitatea unui atac de cord. Femeile sunt mai predispuse la acest tip de problemă comparativ cu bărbații.

Un tată a turnat apă clocotită în gura fiului său de 6 ani: ”Era posedut de diavol”

 9. Stresul

Psihologii de la Universitatea din Göttingen, Germania, după multe studii au descoperit că atunci când nu mai există raporturi sexuale între cupluri, cresc  tensiunile și scandalurile  în casă

Prin urmare, faceți dragoste cu persoanele pe care le iubiți și faceți-o mai des!

Te-ar putea interesa și Hematolog: ”Cancerul și bolile de inimă apar, mai ales, la cei cu această grupă de sânge”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.