Noua ipoteză a OMS cu privire la originea lui Covid: „Virusul transmis oamenilor de bursuci, dihori și iepuri”

Nu lilieci și pangolini, ci bursuci și iepuri. Este posibil ca aceste specimene, vândute pe piața din Wuhan, să fi transmis Coronavirusul la oameni. Indiscreția provine direct din Wall Street Journal , potrivit căruia Organizația Mondială a Sănătății, tocmai finalizată ancheta de către echipa de experți din capitala provinciei chineze Hubei și s-ar fi concentra asupra acestor specii pentru a descoperi originea SARS -CoV-2. În acest moment acest lucru este doar o ipoteză, vor fi necesare investigații suplimentare pentru a fi siguri de există vreo legătură

La sfârșitul misiunii conduse de echipa de experți a OMS din Wuhan, primul focar al epidemiei Covid-19, a reieșit că virusul are cu siguranță o origine animală , chiar dacă nu se știe care unul este exemplarul.

Citește și Ancheta OMS în China, misterul nașterii lui Covid: „Originea este animală, dar nu știm care”

În acest moment acestea sunt ipoteze, care vor continua să fie investigate. Într-adevăr, echipa OMS ține deschise mai multe piste cu privire la originea virusului, deoarece  nu există nicio certitudine dacă a trecut mai întâi de la animale  la oameni sau dacă a circulat deja în altă parte.

Cert este că în acest moment Comisia Națională de Sănătate din China și Ministerul de Externe au refuzat să comenteze știrile din Wall Street Journal .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, LinkedinOdnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.