Noua explozie in Sri Lanka: o bomba a explodat langa o biserica din Colombo

Noua explozie in Sri Lanka: o bomba a explodat langa o biserica din Colombo

Nici bine nu s-a încheiat numărătoarea daunelor și masacrelor din ziua de Paște, că 0 noua explozie s-a petrecut cu puțin timp în urmă. Tragicul bilanț este 290 morți și 500 răniți în urma a șase explozii simultane care au avut loc ieri dimineață în biserici și hoteluri din capitala Colombo și în orașul Negombo din Sri Lanka.

 

Poliția din Sri Lanka a găsit 87 detonatoare lângă stația principală de autobuz din Colombo, a declarat un purtător de cuvânt al poliției, potrivit Guardian. Explozia a declanșat panica și disperarea celor prezenți. Potrivit unui jurnalist local, ar fi fost vorva o “mică explozie” în fața bisericii deja lovită ieri.

 

Pentru BBC, detonarea a avut loc “când personalul de securitate a încercat să neutralizeze un dispozitiv identificat într-un vehicul”.

Te-ar putea interesa și Patronul gigantului de moda Asos si-a pierdut trei copii in atacurile din Sri Lanka

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.