Nou Zeelandă: primul maxi concert live post Covid

Pandemia a blocat spectacolele live, deoarece în locuri precum arene și stadioane, riscul de contagiune din cauza adunărilor este mai mare. O oprire care a provocat o criză profundă în sector. Dar din Noua Zeelandă vin știri care aduc speranță. În această țară, alerta pentru Covid-19 a scăzut la nivelul 1 și astfel un public de mii de oameni a reușit să retrăiască experiența ceea ce a fost cel mai mare concert live de la începutul pandemiei . Trupa Six60 a concertat pe scena amenajată într-un imens spațiu deschis folosit pentru evenimente sportive în orașul Waitangi.

Citește și: Tineri fără mască într-o discotecă din Wuhan: epicentrul orașului Covid revine la normal

Noua Zeelandă a trecut la nivelul 1 de alertă, răspândirea Covid este limitată cu foarte puține cazuri, majoritatea importate și în orice caz, izolate. La 15 ianuarie, totalul cazurilor în țară a fost de 76. Distanțarea socială a fost abolită , în timp ce utilizarea măștilor este încurajată în transportul public (în Auckland sunt obligatorii). Rămân controalele la frontieră, care permit testarea tuturor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.