Nou record dramatic în Statele Unite: 1.224 decese și 25.060 de noi cazuri de infecții în 24 de ore

Un nou record dramatic în Statele Unite, unde în ultimele 24 de ore s-au înregistrat 25.060 de noi cazuri de infecție și 1.224 de victime. Conform datelor de la Universitatea Johns Hopkins, în Statele Unite cel puțin 1.467.884 de persoane sunt infectate cu Covid-19 iar numărul total de decese a urcat la  88.754 de decese.

Coronavirus, Trump: „Va dispărea și fără vaccin”

Numere alarmante, de asemenea, în America Latină, unde decesele au crescut la 28.523 (+3.700) în mai puțin de trei zile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.