Nou record de Covid în Franța: 32.427 de cazuri noi și 90 de decese

În ziua în care s-a declanșat starea de asediu la ora 21:00, impusă celor 20 de milioane de francezi să lupte împotriva virusului, Franța a înregistrat un nou record de cazuri zilnice. Conform datelor publicate de sănătatea publică, în ultimele 24 de ore s-au  înregistrat 32.427 de noi cazuri pozitive și 90 de decese. Numărul total de persoane spitalizate se ridică la 10.399,  1868  sunt în terapie intensivă.

Citește și Franța, Macron închide Paris și alte 8 orașe de sâmbătă, timp de 4 săptămâni

Așa cum a anunțat Emmanuel Macron în discursul său față de națiune miercurea trecută, măsura de asediu, justificată de faptul că a fost declarată o urgență de sănătate în țară, afectează zona Parisului, Ile-de-France și alte opt zone. Prin urmare și orașele Lyon, Lille, Toulouse, Montpellier, Saint-Etienne, Aix-Marseille, Rouen și Grenoble sunt, de asemenea, interesate.

Măsura prevede suspendarea tuturor activităților inutile între orele 21:00 și 06:00, iar poliția verifica respectarea regulilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.