Nou născută plânge din cauza unei dermatite, mama o mușcă de față și o aruncă în apă clocotită

Micuța plângea prea mult iar mama și-a pierdut răbdarea și după ce a mușcat-o a băgat-o în apă clocotită . Lea Robinson a fost arestată la Tulsa, Oklahoma, după ce și-a bătut fiica în vârstă de o lună, pentru că plângea din cauza unei erupții .

Se pare că fetița se iritase din cauza scutecului cauzându-i o dermatită. Dar mama și-a pierdut răbdarea și a mușcat-o mai întâi în față și apoi a pus-o într-o oală fierbinte. La scurt timp, a dus copilul la spital spunând că fetița a alunecat din greșeală în apă fierbinte. Medicii nu au crezut versiunea ei și au alertat imediat autoriășile.

Citește și Într-o peșteră, printre animale sau în mormintele unui cimitir: iată unde trăiesc copii sirieni

Lea a mărturisit apoi că și-a pierdut răbdarea că nu putea potoli fetița din plâns. Potrivit The Sun femeia a fost arestată, iar procesul împotriva ei va avea loc în scurt timp. Fetița a fost în schimb încredințată serviciilor sociale.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.