Nou-născut abandonat în baia spitalului. Apelul : ”Nu te ascunde, te putem ajuta”

Nou-născut abandonat în baia spitalului. Apelul : ”Nu te ascunde, te putem ajuta”

Un bebeluș născut de câteva ore a fost găsit abandonat într-una dintre băile dintr-un spital.

Copilul  născut doar de câteva ore în după-amiaza ultimei luni, este sănătos, iar autoritățile au început imediat să caute mama.

Sa întâmplat în Oxford, Marea Britanie, în spitalul John Radcliffe

Personalul medicat a descoperit copilul pe jos într-o baie al spitalului, Doctorii și asistenții medicali se ocupă de copil, dar se tem de sănătatea mamei și pentru aceasta au lansat un apel  public sperând să o găsească, relatrează  Independent  

Sam Foster, asistenta medicală a spitalului, a vrut să se adreseze direct femeii:

“Vă rugăm să vă întoarceți la spital, puteți avea nevoie de asistență medicală. Nașterea este un proces foarte emoțional și din punct de vedere fizic aveți nevoie cu siguranță de ajutor. Aici în spital sunt doctori, asistente medicale care vă pot oferi toată grija de care aveți nevoie și care vă vor permite să vă îmbrățișați din nou copilul ».

Chiar și poliția s-a alăturat apelului medicilor, solicitând colaborarea oricărei persoane care ar putea să o vadă : “Dacă ați văzut o femeie, în cursul zilei de luni, poate în stare de șoc umblând pe străzile din jurul spitalului în după vă rugăm să ne anunțați de urgență” .

Te-ar putea interesa și S-a născut cel mai mic copil din lume. Iată cât a cântărit la naștere

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.