Nou focar de coronavirus în Germania: 400 de muncitori de la un abator au rezultat pozitivi

Cel mai izbitor caz a fost cel al Statelor Unite , cu peste 180 de abatoare afectate de Coronavirus. Situații similare au fost raportate în Irlanda , Spania , Germania , Regatul Unit , Canada , Brazilia și Australia . Efectul este uciderea forțată a mii de animale pe care fermierii nu-i mai pot întreține din cauza blocării lanțului de aprovizionare cu carne. Acum, s-a descoperit un nou focar Covid în abatoarele din Germania.

Incredibil, dar adevărat, OMS și-a schimbat iar părerea: „Persoanele asimptomatice transmit virusul”

Compania germană Toennies a anunțat că a găsit 400 de cazuri pozitive, din cele 500 de teste efectuate într-un abator din vestul Renania de Nord Westfalia. Începând cu luna trecută, în mai multe abatoare din Germania au fost raportate focare Covid-19, care au stârnit îngrijorarea cu privire la condițiile de muncă și locuințe ale angajaților, mulți dintre ei fiind lucrători temporari din Europa de Est.

După primele cazuri, guvernul german a impus teste periodice tuturor lucrătorilor din lanțul de aprovizionare cu carne.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.