Nou cutremur puternic în Albania: magnitudinea 4.9

Un nou cutremur puternic de magniduto 4.9 a avut loc în Albania la scurt timp după miezul nopții.

Cutremur, șoc violent în Albania: clădiri dărâmate și răniți. S-a resimțit până în Italia / VIDEO

Epicentrul său a fost din nou în Marea Adriatică, la doi kilometri sud-est de Durres. Cutremurul s-a simțit în mod clar și în Tirana, surprinzându-i pe membrii guvernului în timp ce aceștia declarau  în direct la televizor bilanțul dezastruos ale distrugerilor provocate de cutremurele de 5.3 și 5.6 care au avut loc ieri după amiază. Alte peste 100 de replici ușoare au fost înregistrate. Potrivit presei locale, mai multe clădiri s-au prăbușit iar bilanțul rănilor a urcat la 100.

cutremur

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.