Nou caz de infecție cu coronavirus în Japonia: nu călătorise în China

Nou caz de infecție cu coronavirus de această dată în Japonia, unde un bărbat care nu a călătorit recent în China a contractat noul virus după ce a fost ghidul pentru turiștii chinezi care au ajuns de la Wuhan, unde a început epidemia.

Citește și Răspândirea coronavirusului: harta actualizată a Universității John Hopkins

Autoritățile japoneze au infromat că bărbatul în vârstă de 60 de ani, originar din vestul Japoniei, a fost internat sâmbătă. În total sunt șase cazuri înregistrate până acum în Japonia.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.