Norvegia, bilanțul deceselor în alunecarea de teren a crescut la 5 victime

Numărul morților crește la cinci după alunecarea de teren care a lovit satul Ask din Norvegia, la aproximativ 40 de kilometri nord-est de Oslo miercurea trecută, au declarat echipele de salvare norvegiene. Până în prezent, au fost dezvăluite detalii despre primul cadavru găsit, care este cel al unui bărbat de 31 de ani.

Citește și Atunci cand esti prea curios din fire: o femeie a ramas cu capul blocat in gard in timp ce-si pandea vecinul

După alunecarea de teren, cel puțin alte 10 persoane au fost rănite și nouă case s-au prăbușit. Aproximativ 1.000 de persoane au fost evacuate. Căutările sunt încă în desfășurare:  la apel lipsesc   alte persoane dispărute, inclusiv două adolescente.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.