Nori, câinele cu fața umană a devinit o stea pe web cu mii de urmăritori

Fotografia lui, devenită virală pe web, nu a fost retușată! Are gura parcă zâmbește și buzele care par a fi ale unei persoane. El este Nori, un Aussiepoo și locuiește în Seattle, Statele Unite. Este un amestec între un poodle și un Toy Australian Shepard.

Are ochi mari căprui și buze care par să compună un zâmbet cu trăsături umane. Pentru Kevin și Tiffany, proprietarii săi, a devenit ceva normal să atragă atenția persoanelor cu care se întâlnesc. Pe social media a devenit vedetă, atât de mult încât a avut propriul profil de Instagram .

Există un oraș în care pentru a trăi acolo trebuie mai întâi să-ți scoți apendicele

“Când era puiuț, toți din bloc ne opreau și ne puneam întrebări despre el” , spune Kevin, potrivit British Daily Mail explicând modul în care acest lucru a devenit „mai puțin frecvent” de când a îmbătrânit. „Dar de multe ori auzim încă comentarii despre aspectul uman al feței și al ochilor lui”, continuă el, subliniind că „pe când era doar un puiuț blana lui era mult mai întunecată și era adesea comparată cu personajele Chewbacca sau Ewok din Star Wars. “.

nori4

Pe Instagram, Nori primește avalanșe de comentarii. Și este „mama” lui, Tiffany, care povestește cât este de „incredibil de dulce și prietenos, foarte energic și jucăuș”.
De aproximativ un an, cuplul a luat un alt câine acasă, Boba. Este un amestec între un Yorkshire și un Shih-tzu. Au devenit prieteni, dar Nori este mai energic și vital decât el și din când în când acest comportament îl scoate din sărite pe noul său prieten.

nori5

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.