Nordul Italiei în carantină: 7 morți și 230 de infectați

Coronavirusul în Italia a făcut o a șaptea victimă , șase în Lombardia și una în Veneto. Pacientul transferat de la Lodigiano în weekend a fost pozitiv pentru tamponul Coronavirus a murit la spitalul Sant’Anna din Como. Bărbatul în vârstă de 62 de ani, cu domiciliul în Castiglione d’Adda, aflat deja în dializă, suferea deja de patologii importante.

O altă victimă a Castiglione d’Adda avea 80 de ani: a murit la spitalul Sacco din Milano. El a fost dus de la paramedici la spitalul din Lodi din cauza unui atac de cord. În aceeași zi sosise și tânărul de 38 de ani, care a fost primul pacient testat pozitiv pentru virus. Octogenarul a fost internat în terapie intensivă și apoi, testat pozitiv pentru virus a fost transferat la Sacco din Milano, unde a murit. O altă victimă de 88 de ani, era rezidentă în Caselle Landi, în provincia Lodi. Un alt bărbat în vârstă de 84 de ani a murit după ce fusese internat la spitalul Giovanni XXIII la Bergamo

Citește și Mama și-a lasat fiica de 5 săptămâni traficantului de droguri ca și garanție: „Nu aveam bani, trebuia să-l plătesc”

În Lombardia, numărul persoanelor infectate a crescut la 173. În Veneto, cazurile confirmate au crescut la 33 . Emilia Romagna (18), Piedmont (3) și Lazio (3). Există un caz în Tirolul de Sud. Un bărbat care a petrecut o perioadă de timp într-o zonă de risc din Lombardia ar putea fi primul caz de infecție cu Coronavirus din Tirolul de Sud .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.