Noi incendii în California: proclamată starea de urgență

Armistițiul incendiilor din California a durat foarte puțin: un nou incendiu smenință județul Santa Barbara , unde a fost declarată stare de urgență. Până în acest moment flăcările au ars aproximativ 1600 de hectare de teren, iar focul a început să amenințe chiar și casele din apropiere. Mass-media locală a redenumit focul ca „Cave Fire”. În plus, flăcările, alimentate de vântul foarte puternic, au ajuns și în rețeaua electrică   în zonele rezidențiale din Santa Barbare. O duzină de case au rămas deja pe întuneric , în timp ce unele companii de energie electrică deconectat alimentarea cu energie electrică pentru a evita alte incendii.

 

Citește și :  Cutremur violent cu magnitudinea de 6 grade în Mediteranea în largul Cretei : s-a resimțit și în Italia

Purtătorul de cuvânt al zonei de pompieri, Mike Eliason , a raportat că incendiul a izbucnit marți, 26 noiembrie. Cel puțin 6.300 de persoane au fost evacuate, iar județul a declarat o stare de urgență. La sfârșitul alarmei (marți seară), totuși, 4.000 de locuitori au reușit să se întoarcă în casele lor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.