Noi focare Covid au izbucnit în unele zone ale Franței: nu este vorba de varianta engleză

Se teme o nouă variantă de Covid , de data aceasta venind din Franța . În prezent se exclude varianta engleză deja cunoscută. „Am cerut noi analize pentru a verifica prezența unor noi variante neidentificate”, spune directorul spitalului Compiègne, la nord de Paris unde s-au întregistrat 160 de noi infecții.


Din primele analize, este exclus faptul că aceasta ar fi varianta engleză acum cunoscută . „Am cerut noi analize pentru a verifica prezența unor noi variante neidentificate ”, spune directorul spitalului, ipotezând că ar fi vorba de o nouă versiune a Covid Alte infecții similare au fost detectate în diferite spitale din teritoriul francez , mai precis în Sud-Vest, Centru și Est, în cazul în care media infecțiilor este mult mai mare decât cel național.

Citește și Alarma în Europa: cu variantele de covid, mai multe spitalizări și mai multe decese

Focarul a izbucnit în spitalul Compiègne : pe lângă 160 de pacienți infectați, au existat și 75 de membri ai personalului medical și paramedical, care au rezultat pozitivi. Catherine Latger , directorul spitalului, într-un discurs la radio „Europe 1”, a anunțat că din analize „varianta engleză nu a fost identificată”. Din acest motiv „ au fost solicitate noi analize pentru a verifica prezența unor noi variante ”.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.