Noi cazuri de coronavirus în Franța, 70 de școli au fost reînchise. Guvernul insistă: ”Este mai rău să nu mergi la școală”

Ministrul Educației a Franței , Jean-Michel Blanquer, a anunțat: „Suntem rigizi în aplicarea protocolului de sănătate”. Dar guvernul continuă cu redeschiderea treptată: „Să nu mergi la școală este mai rău” În Franța, 70 de școli și grădinițe  au fost închise după descoperirea de noi cazuri de coronavirus la o săptămână după relaxarea restricțiilor. Acest lucru a fost anunțat de ministrul Educației, Jean-Michel Blanquer .

“Probabil sunt cazuri de infecții de înainte de a se întoarce la școală  “, a explicat el. Blanquer a adăugat apoi că noua închidere este o demonstrație a gravității și rigidității în aplicarea protocoalelor de sănătate.

Alți 100 de muncitori dintr-un abator din Germania s-au îmbolnăvit de coronavirus

În Franța, aproximativ 40 de mii de școli s-au redeschis după încheierea blocajului iar familiile au fost  libere să aleagă dacă își vor trimite copiii la școală sau nu .  S-a calculat că 30% dintre studenții francezi s-au întors  la școală în această perioadă.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.