Noi acuzații împotriva lui Placido Domingo: alte 11 femei l-au acuzat de hărțuire

Alte 11 femei au acuzat legenda operei Placido Domingo de hărțuire.

Mărturiile împotriva tenorului spaniol au fost colectate încă o dată de Agenția Americană de Presă (AP), căreia femeile au povestit cum tenorul și dirijorul le  submina și l-a hărțuit cu un comportament necorespunzător. Într-o declarație, purtătorul de cuvânt al lui Domingo a numit afirmațiile „pline de inconsistențe”.

Tenorul Placido Domingo a fost acuzat de hărțuire sexuală

O femeie a declarat că, în 1999, actualul director general al Operei din Los Angeles ar fi strâns-o de sân sub halat în timp ce era în canerea ei. Altele au povestit despre contacte nedorite sau multiple încercări de a le săruta. Mai multe angajați din culisele Operei din Los Angeles au confirmat, de asemenea, că au încercat să protejeze tinerele de comportamentul lui Domingo și de modul în care administratorii ar fi ignorat problema până în sezonul 2016-2017.

De Andreea Sas

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.