Noi acuzații de viol pentru Roman Polanski

O femeie franceză, Valentine Monnier, l-a acuzat pe regizorul Roman Polanski că a violat-o în 1975, scrie Le Parisien. Fotografa, fostă model la New York și actriță în unele filme, femeia spune astăzi că a fost violată „cu o violență extremă, după ce coborâre de pe o pistă de schi, în cabana din Gstaad, Elveția”, aparținând regizorului.

S.O.S incendiile în Australia: două persoane au murit și sute de koala au fost ucise

„M-a lovit, m-a umplut de pumni- spune ea – până când nu am mai opus rezistență și apoi m-a violat, făcând cu mine tot ce a vrut. Aveam doar 18 ani ».Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și InstragramLasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.