Noapte insangerata la Londra: un tanar injunghiat mortal si un altul ranit

Noapte insangerata la Londra: un tanar injunghiat mortal si un altul ranit

Victima un adolescent de 15 ani a fost găsit fără viață în Hackney, în estul capitalei britanice iar un alt adolescent de 16 ani rănit grav

Violențele pe străzile Londrei nu se opresc: un tânăr de 15 ani a fost găsit înjunghiat mortal pe o stradă miercuri noaptea. Nu mai departe de el, un alt adolescent a fost găsit grav rănit. Potrivit Scotland Yard în ciuda intervenției de urgență pentru a salva viața adolescentului de 15 ani, el a fost declarat mort înainte de a ajunge la spital.

 

Nu era departe, un al doilea băiat de 16 ani prezentând tăieturi cu cuțite a fost spitalizat de urgență și nu este în pericol de a-și pierde viața. Potrivit poliției se pare că a fost o încăierare între așa-numitele ”baby-gang”, însă investigațiile sunt în desfășurare.

 

Autoritățile britanice au recunoscut recent ca o urgență națională creșterea în ultimii ani a crimelor și atacurilor  din Londra și a altor zone urbane ale Regatului.

 

Te-ar putea interesa și Politia britanica, acuzata de consum de droguri, rasism si violenta impotriva femeilor

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.