Noapte de cosmar in Londra: trei persoane au fost injunghiate

O altă noapte de coșmar pe străzile Londrei.

Cel puțin trei persoane au rănite după ce au fost înjunghiate de o persoană necunoscută. O tânără de 20 de ani a fost înjunghiată în stomac iar acum se află internată în stare gravă la spital, dar nu este în pericol de a-și pierde viața.

 

Potrivit lui Mirror, femeia, în vârstă de aproximativ 20 de ani, a fost înjunghiată  în jurul orei 11:00 într-o casă din Holloway, în orașul Islington din nordul Londrei. Tânăra însângrată a reușit să se ducă singură la spital unde a fost internată de urgență.

 

Potrivit aceeași publicație, poluția a arestat un suspect de 23 de ani.

Te-ar putea interesa și Realitatea crunta traita de copiii care fug de teroarea razboiului (VIDEO)

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.