Noa Pothoven, tanara de 17 ani care a murit prin eutanasie dupa ce a fost violata de mica

Noa Pothoven, tânăra de 17 ani care a murit prin eutanasie după ce a fost violată când era doar o copilă.

Fata a murit  în casa din ei Olanda alături de familie și cu sprijinul medicilor de la o clinică specializată. Ea pus capăt “non-vieții”,  sale  descriind-o ca pe o încercare finală, formată din anorexie, depresie, tulburare de stres post-traumatic din cauza unui viol pe care l-a suferit de mică.

 

După ce a fost violată tânăra a intrat în depresie iar suferința ei devenise insuportabilă, iar viața ei era un adevărat iad. Decizia ei a fost anunțată chiar de ea, pe contul ei de Intagram, cu câteve zile înainte de a muri. Fata a scris că  vrea să pună capăt  “non-vieții” spunând că trăiește în  anorexie, depresie și  tulburare de stres post-traumatic. Simptome și tulburări cronice certificate de mai mulți doctori de-a lungul anilor.

 

“M-am gândit mult timp să împărtășesc acest ultim post. Poate că vă va părea neașteptat  dar acesta este un proiect pe care l-am gândit și dorit de o lungă perioadă de timp, nu este o decizie impulsivă. În 10 zile voi muri. După ani de bătălii , lupta s-a încheiat, m-am oprit din băut și din mâncat și, după multe discuții și evaluări, au decis să mă lase să plec  pentru că suferința mea este insuportabilă “, a scris tânăra.

 

 

O suferință a tinerei care a început după o traumă teribilă din copilarie, un viol suferit de mică  pe care ea îl ascundea de mult timp din cauza rușinii și a fricii . O suferință care a lovit-o în minte, îi afecta trupul și o însoțea pe tot parcursul vieții. O suferință pe care a încercat să o lupte în orice fel, scriind și  o carte autobiografică intitulată “Câștigând sau învățând”.

 

În acele pagini, ea a încercat să spună disconfortul mintal : “Respir, dar nu mai trăiesc”. O carte plină de o serie lungă de internări în spitale forțate și încercări de sinucidere . Prin cartea ei, ea a vrut să-și aducă o contribuție pentru a-i ajuta pe alți tineri ca ea vulnerabili din punct de vedere psihologic, care se luptă intens pentru viața lor.

Te-ar putea interesa și Bolnava de cancer la san, refuza tratamentul: ”Sunt vegana”. Moare la numai 40 de ani

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.