”Nimeni nu va scăpa viu de aici” Un bărbat de origine senegaleză a incendiat un autobuz cu 51 de copii

”Nimeni nu va scăpa viu de aici” Un bărbat de origine senegaleză a incendiat un autobuz cu 51 de copii

Scene de groză miercuri după amiază, pe străzile oraşului Milano. Șoferul unui autobuz în care se aflau 51 de copii a incendiat autovehicolul strigând  „Gata, ajunge cu morţile în Marea Mediterană!”

El continua să spună că oamenii din Africa mor și sunt vina lui Di Maio și Salvini.

A vrut să răzbune pe cei morți în Marea Mediterană, efectuând un masacru de studenți. “Nimeni nu pleacă de aici”,  striga Ousseynou Sy amenințând peste 50 de copii. Le spunea că totul va fi bine în timp ce împrăștia benzină prin autobuz.

Din fericire unul dintre elevi a reușit să cheme carabinierii. Unul dintre carabinieri s-a repezit în partea din spate a autobuzului și a început să spargă geamul cu pumnii goi. Un adevărat gest eroic împiedicând astfel o tragedie

Individul are 47 de ani, iar de 17 ani deţine cetăţenia italiană. A fost căsătorit cu o italiancă și este la rândul lui tatăl a doi  copii, de 12 şi 18 ani.
Pe numele său Ousseynou Sy, acesta are în cazier pentru conducerea în stare de ebrietate şi un caz de violenţă sexuală asupra unui minor.
Din fericire, toţi elevii au fost scoşi la timp din vehicul, însă 12 dintre ei au fost duşi la spital, pentru a fi examinaţi de medici, ei suferind uşoare intoxicaţii cu fum.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.