Nigeria, un influencer s-a prezentat la o nuntă cu 6 femei, toate însărcinate cu el

Un influencer se prezintă la o nuntă cu 6 femei, toate însărcinate cu el. A furat spectacolul nunții prietenului său dar a și stârnit o dezbatere aprinsă pe rețelele de socializare. În ultimele zile nu se vorbește decât despre Pretty Mike , un influencer foarte popular în Nigeria care a apărut la o nuntă cu șase femei , toate însărcinate cu el. Bărbatul, alias Mike Eze-Nwalie Nwogu, deține un club de noapte în Nigeria și are un număr mare de urmăritori pe Instagram, peste 320.000 de adepți.

Popularitatea sa a crescut extrem de mult de când a apărut alături de cele șase iubite la nunta actorului Nollywood (Hollywoodul din Nigeria) Williams Uchemba și a soției sale Brunella Oscar. Femeile, toate însărcinate erau îmbrăcate la fel, în rochii argintii (unele lungi, altele în bluze și pantaloni).

Citește și Un șobolan uriaș iese din canalizare după o furtună: fotografia devine virală, dar care este adevărul?

Cuplul, în orice caz, nu s-a supărat pe Mike că ”i-a furat ” prim-planul nunții sale, ba mai mult la un moment   cei doi i-au spus lui Mike: „Am cheltuit mult pentru această ceremonie, dar cine știe cât vei cheltui pe scutece!”. Pretty Mike a distribuit, de asemenea, un videoclip pe Instagram cu cele șase viitoare mame îmbrăcate formal: în videoclip, influențatorul sărută pe rând burțile femeilor.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.