Nigeria: un grup de bărbați înarmați au răpit mai mulți studenți dintr-o facultate

În orașul Kagara – care se află în statul Niger, în zona nord-centrală a Nigeriei – un grup de bărbați înarmați au pătruns într-un internat unde locuiesc aproximativ 600 de elevi și au răpit mai mulți dintre ei, precum și membri ai personalul școlii și familiile acestora. Potrivit unei surse de securitate și a unui oficial citat de AFP , un student ar fi fost ucis.

Citește și O tânără de 24 de ani a fost violată în Parlament: șoc în Australia, premierul își cere scuze

Directorul colegiului, Danasabe Ubaidu, a declarat pentru BBC că încearcă să afle câți au fost răpiți. Deocamdată nu se poate spune cu certitudine câți studenți au fost răpiți, deoarece în timpul raidului unii dintre ei au reușit să scape și să se ascundă în tufișurile din afara școlii și au început să se întoarcă când situația s-a calmat.

Un oficial al guvernului local, Abubakar Umar, a raportat că 4 membri ai personalului împreună cu familiile lor au fost răpiți.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24 și Google News

Urmărește pagina noastră de Twitter, Instagram, OdnoklassnikiTumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.