Nigeria, un grup de bandiți au atacat mai multe sate: 47 de morți

Patruzeci și șapte de persoane au fost ucise în atacurilor unui grup de 150 de bandiți înarmați împotriva mai multor sate din statul Katsina din nordul Nigeria. Atacatorii înarmați au intrat în cinci sate pe motociclete, a declarat ieri seară poliția. Aceste bande specializate în furturi de animale și răpiri pentru răscumpărare – explică purtătorul de cuvânt al poliției, Gambo Isah, – au încercat primul atac vineri, dar au fost alungați de rezidenți.

Coronavirus Bogota: draperii roșii la ferestrele celor care le este foame

Haita de criminali s-au întors sâmbătă noaptea în timp ce toată lumea dormea împușcând 47 de săteni și au incendiat zeci de case.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.