Nigeria, peste 50 de persoane, inclusiv femei însărcinate și copii, au fost răpite într-un raid

Peste 50 de persoane, inclusiv unele femei însărcinate și copii, au fost răpite în timpul unui atac asupra unui sat din nord-vestul Nigeriei.  Raidul, efectuat de cel puțin o sută de criminali înarmați, a avut loc marți seara în satul Wurma. Poliția raportează că cei răpiți sunt 15, dar conform mărturiilor unor locuitori, bilanțul s-ar ridica la cel puțin 53 de răpiți, inclusiv unii nou-născuți.

München, un turist spaniol deschide o ușă greșită și blochează aeroportul: 130 de zboruri anulate

Unele familii au primit deja o cerere de răscumpărare, au raportat sătenii. Conform declației unei femei, infractorii au întrat în sat trăgând cu puștile „din toate unghiurile”.

Un bărbat care a fost răpit și apoi eliberat a spus că peste 50 de persoane au fost răpite cu forța de grupul armat. În timpul atacului răpitorii au furat și oi, capre și mâncare. Poliția a raportat apoi că zece femei au fost eliberate după un schimb de focuri cu poliția.

De Marius Oprea

Pentru mai multe articole interesante rămân cu noi pentru  RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de  Facebook ,  Twitter  și  Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.