Nigeria, ciocniri cu jihadiștii din Borno: 10 soldați uciși

Zece soldați nigerieni au fost uciși, iar altul a fost luat ostatic în timpul ciocnirilor cu jihadiștii din nord-estul statului Borno. Luptele au izbucnit luni, când un grup de soldați au atacat un lagăr de luptători ai Statului Islamic în Africa de Vest, în satul Alagarno.

Citește și Elon Musk: “Vând totul pentru a crea un oraș pe Marte. Vorbesc serios”

“A fost o bătălie intensă, iar teroriștii au suferit  pierderi”, a spus o sursă de securitate.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.