Nigeria, cea mai recentă oroare a lui Isis: „Am executat șase creștini”

Celula Statului Islamic din Africa de Vest (Iswa) și-a revendicat responsabilitatea pentru executarea a șase „creștini” la Borno, în nord-estul Nigeria. În una serie de fotografii difuzate de grupul jihadist, se pot vedea șase bărbați într-un costum portocaliu și legați la ochi înainte de a fi împușcați, conform raportului site-ului de informații SITE.

Identitatea victimelor în prezent este necunoscută, iar autoritățile nigeriene nu s-au pronunțat. Agenția de știri Nan raportează că forțele armate nigeriene au „neutralizat” mai mulți presupuși membri ai grupării jihadiste în urma unei raiduri cu bombardamente la Borno. Purtătorul de cuvânt al Forței Aeriene din Abuja, Ibikunle Daramola, a explicat că structurile ISIS au fost distruse în raidul aerian în zonele dintre Gulumba Gana și Kumshe:

Citește și Coronavirus, nou decret: zona roșie a fost extinsă în toată Italia

“Forțele aeriane, cu scopul de a restabili pacea și securitatea în nord-est și de a opera într-un mod coordonat cu forțele terestre, va continua să efectueze misiuni împotriva inamicilor națiunii noastre”, a spus el.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.