Nigeria, bandiții au atacat un sat din nord-vest ucigând 20 de persoane

Poliția nigeriană din Katsina, nord-vestul țării a declarat  că 20 de persoane au fost ucise și alte 20 de rănite în atacul bandiților din satul Kadisau. Cel puțin 150 de bandiți pe motociclete și înarmați au deschis focul asupra sătenilor, jefuind magazine și furând animale.

Crește nesiguranța în nord-vest Nigeriei la care se adaugă lupta pentru a opri insurgența islamistă a lui Boko Haram în nord-est.

Tragedie în mare, naufragiu în Tunisia: 34 de cadavre recuperate, majoritatea femei

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook, VK ,Twitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.