Niger, suspectat atac jihadist la o bază militară: cel puțin 25 de morți

Niger, suspectat atac jihadist la o bază militară: cel puțin 25 de morți

Cel puțin 25 de soldați au murit în urma unui suspect atac jihadist la o bază militară din Niger, la granița cu Mali, a raportat armata nigeriană. Peste 60 de militanți au fost uciși de armată când au  răspuns atacului care a avut loc  la baza Chinagodrar, la 209 kilometri nord de capitala Niamey.

Citește și  Bărbat linșat de localnici în timp ce incendia tufișurile din Australia: ”Spânzurați-l !”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.