Niger, 6 turiști francezi au fost uciși de un grup de oameni înarmați

Șase turiști francezi și cei doi ghizi ai lor au fost atacați și uciși de un grup de oameni înarmați  într-o rezervație din sudul capitalei nigeriene, Niamey. Autoritățile locale au anunțat că cei șase turiști, un ghid și un șofer au murit, uciși de bărbați  pe motociclete. Victimele se aflau în interiorul unei rezervații naturale în zona Kouré.

“Există opt morți: doi nigerieni, inclusiv un ghid turistic și un șofer și șase francezi”, a declarat guvernatorul Tillabéri, Tidjani Ibrahim Katiella, într-o declarație.

O insulă îndepărtată din Scoția este în căutare de locuitori. Și tu te poți condida !

Chiar dacă turismul este tolerat în regiune, zona este clasificată drept roșie de Ministerul de Externe din Paris, care amintește că „amenințarea teroristă cu care se confruntă Nigerul, în special în afara capitalei și în apropierea granițelor, este ridicată. Mișcările teroriste în Sahel , în Nigeria și în zona lacului (Boko Haram) ar putea efectua operațiuni în Niger “, spune acesta.

Ministerul subliniază, de asemenea, că se ”desfășoară acțiuni criminale în jurul granițelor Nigerului, răpiri, atacuri și crime iar călătoria în zonă nu este recomandată decât dacă etse cu adevărat necesar”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.