Nicola Zingaretti, șeful Partidului Democrat din Italia a fost diagnosticat cu coronavirus. În Italia se numeră 197 de decese

Nicola Zingaretti, preşedintele Partidului Democrat, aflat la guvernare în Italia împreună cu Mişcarea Cinci Stele, a anunţat sâmbătă că a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

“Şi eu am coronavirus și potrivit protocului voi sta cu familia în carantină la domiciliu. Sunt bine”, a spus Zingaretti, într-o înregistrare video postată sâmbătă pe pagina sa de Facebook. Liderul PD a anunţat că se simte bine, că se află în autoizolare la locuinţa sa şi că toţi oamenii cu care a intrat în contact în ultimele zile vor face testul pentru coronavirus. El şi-a reînnoit apelurile la adresa populaţiei, cerându-le oamenilor să nu intre în panică.

Citește și Spania: peste 60 de persoane au fost infectate cu coronavirus după ce au fost la o înmormântare

Italia este cea mai afectată ţară din Europa de epidemia de coronavirus, cu un total de 4.636 de cazuri înregistrate şi 197 de decese până vineri.

Secretarul Partidului Democrat și guvernatorul din Lazio anunță prin Facebook că a fost infectat

În această săptămână, guvernul de la Roma a ordonat închiderea tuturor şcolilor, universităţilor, cinematografelor şi sălilor de teatru, pentru a limita îmbolnăvirile.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.