Niciun caz decoronavirus din aprilie: în Zanzibar, timpul pare să se fi oprit

Zanzibar rămâne unic în istoria acestei pandemii: din aprilie, zero cazuri de covid. Tanzania continuă să fie deschisă zborurilor internaționale, având în vedere absența pacienților în spitale. Nu există nicio obligație de a purta o mască, nici tampoane, iar pe plaje cu siguranță nu lipsesc petreceri, dansuri și muzică, grație afluxului puternic de turiști.

Zanzibarul în acest moment istoric complicat pentru întreaga lume rămâne un paradis, chiar și în lumina cazurilor sale zero covid .

Un unicum la nivel global care după cele 1,3 milioane de infecții înregistrate până în aprilie, de atunci virusul pare să fi dispărut brusc. Zero infecții iar plajele au revenit a fi umplute cu turiști . Nu este nevoie de măști sau teste și, evident, spitalele sunt goale.

Citește și OMS: noua variantă de Covid, care a apărut în Marea Britanie, s-a răspândit deja în Olanda, Danemarca și Australia

Potrivit președintelui John Magufuli , cazurile anterioare înregistrate s-au datorat unor teste defectuoase. Mai târziu, de fapt, laboratoarele de analiză ar fi găsit urme ale covidu-lui la o oaie, la o capră și chiar într-o papaya, făcând testele și mai nesigure.

Odată ce ultimele truse ale acestor teste au fost finalizate, guvernul tanzanian a decis să elimine toate formele de măsuri de precauție, redeschizând zborurile internaționale .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.