New York, un nebun a incercat sa dea foc Catedralei Sfantul Patrick: a vrut sa arda ca Notre-Dame?

New York, un nebun a incercat sa dea foc la Catedrala Sfantul Patrick: a vrut sa arda ca Notre-Dame?

 

Omul a fost oprit înainte de a intra în biserică. Avea bidoane de benzină și brichete și își rezervase un zbor în Italia

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, cu probleme psihologice evidente, a încercat să facă foc  Catedralei Sfântul Patrick din New York. Din fericire, el a fost oprit înainte de a-și putea pune în aplicare planul. Marc Lamparello avea două bidoane cu benzină cu el când supraveghetorii catedralei l-au oprit înainyte de a intre în catedrală prin ușa principală.

 

Poate că bărbatul a vrut să  o facă să ardă ca Notre-Dame fiind poate influențată de acestă teribilă tragedie care a lovit Franța.

Poliția nu a stabilit încă motivul   și nici nu a vrut să-și exprime opinia cu privire la posibilele dizabilități mentale ale bărbatului. Agenții au confirmat totuși că atunci când Marc Lamparello a fost oprit de personalul de securitate din fața catedralei, el avea cu el două bidoane de benzină de 5 litri, o pungă cu două sticle de lichid inflamabil  și două brichete  înăuntru.

 

Polițiștiloe le- a spus că a rămas fără combustibil în mașină, însă agenții însă și-au verificat mașina și au constatat că avea plinul de benzină făcut . Anhetele au descoperit că bărbatul își rezervese  un zbor spre Italia.

Te-ar putea interesa și Timp de 9 zile o mama si-a lasat copiii sub trei ani singuri in casa fara apa si mancare

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.