New York-ul se pregătește de un scenariu negru: au început să sape gropi

Potrivit autorităților, mai mulți deținuți ar urma să fie pregătiți pentru a săpa gropi în care pot fi îngropate până la 51.000 de corpuri ale posibilelor persoane care pot muri din cauza epidemiei de coronavirus, scrie Daily Mail.

Orașul s-ar pregăti în cazul unei pandemii severe. Mai mult decât atât, autoritățile vor apela la specialiști, precum studenții de medicină și antreprenori de pompe funebre, pentru a aduna corpurile. Ei estimează că s-ar putea aduna între 50 și 5.000 de trupuri, pe zi.

Citește și Coronavirus, expertul: „Epidemia nu se va încheia anul acesta”

Statul New York a raportat mai mult de 150 de cazuri confirmate cu coronavirus. Guvernatorul New York a declarat stare de urgență din cauza epidemiei.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.