New York Times: ”Trump vrea să plaseze crocodili și șerpi la granița cu Mexic”

Președintele SUA, Donald Trump, a dorit să construiască o tranșee la granița cu Mexic și să o umple cu crocodili și șerpi, pentru a împiedica migranții să ajungă în Statele Unite. Acest lucru a fost scris de The New York Times adăugând că în planurile lui Trump, soldații americani ar fi trebuit să-i împuște în picioare pe migranții care încearcau să treacă granița.

S-a descoperit o fabrică de copii în Nigeria: femei răpite, violate iar copiii lor vânduți

În urma unei serii de interviuri realizate cu zeci de oficiali ai Casei Albe, care au discutat cu Trump cum să influențeze fluxul migrațional, New York Times îl descrie pe președintele american drept ” foarte supărat ” față de personalul său, considerat ” prea blând ” în gestionarea migranților. În special, ziarul se referă la o întâlnire din martie în care Trump a dispus închiderea întregii frontiere cu Mexicul până a doua zi.

Italia. O româncă a încercat să-i mituiască pe carabinieri. Nu cu bani dar nici cu o pizza..ci cu…

Consultanții săi, inclusiv ginerele Jared Kushner și fostul secretar al securității naționale Kirstjen Nielsen, ar fi reușit să-l facă să-și schimbe ideea.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.