New York Times: SUA va aproba folosirea medicamentului remdesivir împotriva coronavirusului

Potrivit New York Times , FDA,  va anunța aprobarea pentru utilizarea medicamentului antiviral  remdesivir în tratarea unor pacienți  cu COVID-19. Anunțul scris New York Times , ar putea ajunge în orele următoare și un purtător de cuvânt FDA , a confirmat pentru CNN că este în contact cu Gilead Sciences, care produce de medicamentul

Coronavirus New York: în Queens sinuciderile s-au dublat de la începutul blocării

Cu câteva ore în urmă, Anthony Fauci  a vorbit, într-o întâlnire de la Casa Albă, în prezența lui Donald Trump, despre încurajarea rezultatelor unor teste efectuate cu Remdesivir. Cuvintele lui Fauci au venit în urma unui studiu realizat de Institutele Naționale de Sănătate (NIH), scrie Associated Press. Remdesivirul a fost testat la peste 1.000 de pacienți cu COVID-19, demonstrând o reducere evidentă a timpului de vindecare. Cu toate acestea, așa cum a subliniat Fauci însuși, acestea sunt încă rezultate preliminare.

“Coronavirusul va reveni în fiecare an, ca gripa”

Remdesivir este un medicament antiviral recent introdus, dezvoltat de-a lungul anilor împotriva  focarelor de  Ebola în Africa de Vest între 2013 și 2016. Testarea a dus la rezultate care păreau încurajatoare, dar utilizarea sa pe o scară mai mare împotriva ‘Ebola a evidențiat o eficacitate slabă comparativ cu alte soluții. De asemenea, medicamentul a fost testat pentru a trata unele cazuri de SARS și MERS, cu rezultate bune.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

 

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.