New York Times publică pe prima pagină numele la o mie de victime de covid

Pe măsură ce Statele Unite se apropie de cele 100.000 de morți prin coronavirus, New York Times a decis să publice duminică numele și necrologiile ale o mie de victime , pentru a marca o etapă importantă în istoria epidemiei. „O mie de persoane reprezintă doar 1% din numărul total de decese, și niciuna dintre ele nu este doar un număr”, explică ziarul într-o scurtă introducere pe pagina ocupată în întregime de text.

Purtarea măştilor de protecţie şi măsurarea temperaturii de azi sunt obligatorii !

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.