New York Times: “Coronavirusul a ajuns la New York din Europa, nu din Asia”

Potrivit ziarului New York Times, coronavirusul a început să circule prin New York pe la mijlocul lunii februarie, cu câteva săptămâni înainte de confirmarea primului caz și a fost adus de turiștii din Europa și nu din Asia. Ziarul citează noi studii realizate de Icahn School of Medicine del Mount Sinai și de N.Y.U. Grossman School of Medicine pe genomele coronavirusului colectate de la rezidenții din New York la jumătatea lunii martie.

Povestea unui pompier din Madrid: „Suntem chemați să deschidem ușile celor care mor singuri în case”

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

 

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.