New York și Sydney : corpuri îngropate în beton

New York și Sydney : corpuri îngropate în beton. Două povești diferite, niciodată verificate dar ambele vorbesc despre cadavre găsite în poduri.

Locația: Sydney, Australia

Construcția podului din portul Sydney a fost o activitate periculoasă, cu 16 ofițeri  morți și iar alți trei au dispăruți în mod misterios. De fapt, istoria spune că în timpul construcției, trei constructori au căzut în stâlpii uriași și fiind muncitori casual, dispariția lor nu a fost observată de săptămâni întregi. Legenda spune că trupurile lor erau prea greu de recuperat, astfel încât au fost lăsate îngropate în stâlpi.

 

Și-a exumat părinții și le-a vândut oasele pentru o motocicletă

Locația:New York

Povestea tragică a doi băieți ale căror cadavre au fost găsite în interiorul unui pilon NSW Bridge. În 1989, Matthew Kelly și Jaymie Egner, amândoi în vârstă de 15 ani, le-au spus părinților că merg la o piscină locală din apropierea podului, dar nu s-au mai întors. După ample cercetări ale poliției, cadavrele lor au fost găsite în partea de jos a unuia dintre stâlpii podului și a fost demarată o anchetă a poliției, băieții au căzut în urma unui accident tragic sau s-a întâmplat ceva mai mult ciudat? Podul este bine cunoscut pentru mii de șoferii,  este o parte a autostrăzii principale care trece prin Canberra care are o istorie întunecată de multe cazuri de morți  ciudate.

 

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.