New York: parintii care sunt impotriva vaccinarilor organizeaza ”petrecerile rujeolei”

New York: parintii care sunt impotriva vaccinarilor organizeaza ”petrecerile rujeolei”

În timp ce New York se confruntă cu unul dintre cele mai mari epidemii de rujeolă în ultimele decenii, iată că a  ieșit la suprafață modul în care se răspândește focarul acestei boli în  Brooklyn. Anumite publicații   din SUA au fost informate  despre “petrecerile de rujeolă”  organizate în Big Apple de către părinții care sunt împotriva vaccinurilor  pentru a-și infecta copiii pentru a evita vaccinarea acestora.

 

Marți, New York a declarat o urgență sanitară după ce 285 de cazuri de rujeolă au fost raportate numai în zona Brooklyn. Numărul părinților care sunt împotriva vaccinurilor  este masivă și mulți copii nu sunt vaccinați împotriva rujeolei. Sunt comunități care efectuează campanii  împotriva vaccinurilor. Istoria “părților rujeolă” a fost dezvăluită de autoritățile care au avertizat acestora împotriva riscurilor serioase pe care le pot avea aceste întâlniri absurde .

 

Primarul Bill de Blasio a ales linia strictă, de teama că epidemia, care a început în Brooklyn, s-ar putea răspândi în restul metropolei.  A fost dată o ordinanță  ca toate persoanele din cele patru zone mai expuse riscului să se vaccineze imediat. În caz contrar, se voe aplica amenzi de până la 1.000 de dolari, închiderea școlilor și a grădinițelor.

 

Cu toate acestea, nimic nu pare să descurajeze părinții antivaccinului.

Te-ar putea interesa și  Corpul fara viata al unei tinere de 22 de ani a fost gasit in baia unui hotel din Elvetia

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de Facebook

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.