New York, pandemia face o altă victimă: după 60 de ani, gigantul Century 21 se închide

Pandemia trimite o factură uriașă în New York și nu doar din punct de vedere al sănătății. Evadarea din Marele Mar declanșată de coronavirus se face simțită pe piața de închiriere, considerată termometrul sănătății sectorului imobiliar. În august – potrivit unui raport al lui Douglas Elliman și Miller Samuel – cifra record a 15.000 de apartamente goale. Și una dintre icoanele magazinelor din New York plătește consecințele crizei virusului: după 60 de ani de activitate, Century 21, gigantul magazinelor universale la prețuri reduse, dă faliment și închide, zdrobit de scăderea vânzărilor și de „companiile de asigurări care s-au întors pe spate” neacordându-le – se plânge – 175 de milioane de dolari.

Regatul Unit declară Portugalia și Ungaria drept zone de risc

Century 21 extinde lista magazinelor universale și a lanțurilor de retail americane afectate de pandemie. O listă care include nume de excelență, cum ar fi Brook Brothers și Neiman Marcus.

Pentru New York, unul dintre orașele cu cele mai mari impozite din America și unul dintre cele mai scumpe din lume, este, prin urmare, un moment de adevăr. Un test dificil pe care, cu sloganul „New York Tough”,  guvernatorul Andrew Cuomo și primarul Bill de Blasio ar dori să treacă în frunte .

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Instragram, Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.