New York, o mașină a intrat în plin în protestatarii „Black Lives Matter”: două femei arestate

O mașină a intrat în plin într-un grup de protestatari din mișcarea „Black Lives Matter” din New York. Mai multe persoane au fost rănite și duse la spital, dar niciuna nu se află în stare gravă. La bord se aflau șoferul, o femeie în vârstă de 52 de ani, și fiica ei de 29 de ani, ambele arestate. Rămâne de clarificat dacă acesta este un accident sau un act intenționat.

Potrivit martorilor, femeia care conducea a accelerat împotriva manifestanților care blocau traficul și – potrivit presei locale – i-a acuzat pe unii activiști că i-au lovit mașina. Acesta din urmă a fost blocată de poliție  mai târziu cu un parbriz spart.

Citește și Pisici cu coronavirus în fermele daneze: sacrificate

Incidentul (sau atacul) a avut loc în Manhattan, în cartierul Murray Hill, în partea de est a orașului Midtown, unde se aflau aproximativ  cincizeci de oameni.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de Twitter,  Odnoklassniki, Tumblr și Reddit

RoMondoNews24 este împotriva difuzării știrilor false. Veridicitatea informațiilor raportate pe romondonews24.com este verificată în prealabil prin consultarea altor surse.
Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.