New York, incendiu în Empire State Building

Un incendiu a izbucnit în interiorul Empire State Building din New York. Numeroase mașini ale pompierilor s-au repezit la fața locului care au reușit să stingă incendiul care a izbucnit în atriul zgârie-noriului.

Johnson a fost implicat într-un accident de mașină la Londra

Potrivit rapoartelor presei locale, nicio persoană nu a fost rănită, iar pompierii au reușit să stingă cea mai mare parte a incendiului. Incendiul ar fi fost provocat de câteva panouri din lemn poziționate în afara clădirii.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter,  Instragram și Odnoklassniki

Lasă un comentariu

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.