New York, focuri de arma intr-un parc din Brooklyn: un mort si 11 raniti

New York, focuri de arma intr-un parc din Brooklyn: un mort si 11 raniti

Cel puțin o persoană a decedat și alte 11 au fost rănite. Acesta este bilanțul unui atac în timpul unui eveniment public într-un parc din Brooklyn, potrivit rapoartelor poliției. Un tânăr de 38 de ani a murit după ce a fost împușcat l în cap de mai multe gloanțe în timp ce se afla în parcul din estul orașului Brooklyn, în cartierul Brownsville.

Dinamica tragediei  nu este încă cunoscută.

De Ana Moldovan

Te-ar putea interesa și Siria isi plange iar copiii: o fotografie a doua surori sub molozurile unei cladiri dupa un raid

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe MondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.