New York: Broadway rămâne închis până în septembrie

Teatrele de pe Broadway din New York vor rămâne închise din cauza coronavirusului cel puțin până pe 6 septembrie, a declarat Broadway League , subliniind că încă nu s-a dat o dată exactă pentru redeschidere.

SUA: record de decese, dar Trump încurajează redeschiderea

Pentru teatrele Broadway, aceasta este o lovitură foarte serioasă: fiecare săptămână de închidere echivalează cu pierderea de 30 de milioane de dolari din vânzările de bilete.

Pentru mai multe articole interesante rămâi cu noi pe RoMondoNews24

Urmărește pagina noastră de FacebookTwitter și Instragram  

Lasă un comentariu
Spread the love

O voce liberă fără stăpâni !
Un, blog, un portal de știri fără șefi ! Este gratis ! RoMondoNews24, un altfel de blog, un altfel de portal cu știri din întreaga lume. O sursă de informație fără ocolișuri și fără perdea. O sursă direct la țintă. Înființat în 2018, am reușit să intru în milioane de case de români din toată lumea cu informații de ultimă oră, extrem, sănătate, știri de actualitate, lifestyle, diaspora și curiozități.
Îmi place să dau voce celor ce nu au glas, celor care rămân în liniște de teamă să nu facă prea multă gălăgie, celor care stau ascunși de teamă să nu fie văzuți…
Dacă apreciați munca mea, modul meu de a scrie, puteți să mă susțineți cu un contribut oricât de mic și fără obligații. Mulțumesc pentru ajutor.